Om os

Bag TT Cannonball Lolland, står Team Tvilling Lolland. Vi er et løbe fællesskab  hvor målet er at skabe rammer for øget trivsel og sundhed for alle bevægelseshæmmede. Det kan være sig både børn, unge og ældre lige som at skabe muligheden for at dyrke motion og få frisk luft i fællesskab med andre motionsglade og den vej igennem styrke den enkeltes fællesskabsfølelse.

Vi vil vise omverdenen, at selv om man sidder i kørestol eller på anden måde er fysisk begrænset, har man stadig drømmen om at blive set som et almindeligt menneske.

Gennem etablering af Team Tvilling Lolland, er det vores overbevisning, at vi kan være med til at ændre synet på handicappede. Målet er, at alle bliver en del af et fællesskab på lige fod, når det kommer til løb og sociale sammenhænge.

Formålet med Team Tvilling Lolland er at aktivere handicappede i almen sport og nedbryde tabuer omkring det at være handicappet. Hvis man får mulighed for at være aktive med handicappede igennem sport, vil berøringsangsten og tabuet forsvinde over tid. 

Vores mål er at sprede livsglæde og energi til mennesker, som har behov for at blive mødt på lige vilkår gennem sportsaktiviteter. 

Vi vil skabe den rummelighed, der skal til, for at det på sigt bliver normalt og uden berøringsangst, når Team Tvilling stiller op til lokale løb på Lolland og Falster. Handiatleterne bliver en anerkendt del af en ordinær sportsgren, og de er løbere på samme vilkår som andre deltagere i motionsløb.  Vi vil gennem rummelighed og ikke mindst åbenhed vise almindelige mennesker, at der er en masse sjov og glæde i livet, selvom man er bevægelseshæmmet, og det opnår vi sammen.

Vi vil vise at vores Team Tvilling familie kan alt, når bare man står sammen -trods handicap og udfordringer. Vi ønsker at åbne omverdenens øjne for, at kørestolsbrugere og handicappede kan meget mere sammen, og vi håber at kunne inspirere til at se mulighederne frem for begrænsningerne.

Det er vigtigt at sprede det gode budskab, da der er utrolig mange mennesker ,der ikke kender til vores område og det, at alle mennesker har håb og drømme, lige meget hvem de er, og hvilken krop de er født i.